Albums - Studio Luijten Duidelijk

Ga naar de inhoud
Audio

Hieronder vindt u fragmenten van diverse CD producties die in de loop der jaren in onze studio tot stand zijn gekomen. De drums zijn in alle gevallen electronisch opgenomen (aanvankelijk met de SPD-20, later met de TD-6). PC gebruikers kunnen direct afspelen met de audioplayer. Voor mobiele apparaten: klik op de namen van songs.


We speelden een mooie dienst in het Witte Kerkje in Bladel, met uitsluitend liedjes van Bruce Springsteen. Zo mooi dat we ze wel op móesten nemen... U hoort Peter Vosters en Nelleke van den Borne zingen, Tom Brouwer op toetsen en Carlo Luijten op gitaar.

Het laatste nieuwe album uit onze studio: "Lekker Wèrum" van Trio Mari de Bijl. De mannen hebben er een dik jaar over gedaan maar dat geeft niet, want zoals ze hier in Brabant zeggen: Goei wèrruk hi tèèd nodig! En goei wèrruk is't zeker. Het album bevat 10 gloednieuwe nummers, hieronder een impressie:

Ik hai die kiepe pas (Jacques Brèl)

Deze demo-opname van Route 66 bevat onder andere:

Black night (Deep Purple)

Tequila sunrise (The Eagles)

Still believe (Bertus Borgers)

Black Betty (Ram Jam)

Mysterious ways (Livin' Blues)

De Save It Megaband (1998-2007) bracht in 2004 de demo "The Project" uit. Hier ter nagedachtenis aan de veel te vroeg overleden bassist Herbert Roks.

Tumbleweed (Alannah Myles)

Pretty woman (Gary Moore)

Make you a believer (Sass Jordan)

Still loving you (The Scorpions)

De Kempische streektaalrockers Perfect Dialect namen bij ons in 2007 hun tweede album op, met onder andere de volgende nummers. Perfect Dialect bestaat niet meer, maar Kwart vur Elluf zet de feesttraditie voort!

What's left of the flag (Flogging Molly)

Laat maar waaien (Pater Moeskroen)

Mag ik hier rooke? (WC Experience)

De song "Dreadlock Holiday" werd in 2006 opgenomen als visitekaartje voor de studio. Met dank aan Nelleke van Eekert voor de backing vocals! En voor de mensen die goed opletten: de enige opname op deze site waarop ik zelf de leadzang doe ;-)

(c) Studio Luijten Duidelijk 2018
Terug naar de inhoud