Feestjes! - Studio Luijten Duidelijk

Ga naar de inhoud
Audio


Door de jaren heen zijn er al vele feestelijke gelegenheden opgeluisterd met muziek van Studio Luijten Duidelijk! Het is dan ook een geweldig idee om iemand een (bij voorkeur zelf gemaakt) liedje kado te doen voor bijvoorbeeld een verjaardag. Nog leuker is het om iemand zelf te laten zingen in onze studio... Succes verzekerd voor kinder- of vrijgezellenfeest!

Ook in 2016 weer een carnavalskraker bij de Pintewippers, ingezongen door de Raad van Elf vûr ene Lotti... Lotti?? Prins Jubilo...loo...loo!

Recente feestproductie, een liedje voor de allergrootste fan van Route 66 die intussen ook alweer 40 is geworden.

Spraakmakende carnavalshit van Erwin Rijkers, die in 2015 als prins E-tappes over het Pintewippersrijk regeerde.

Er was een feestje... en er was iemand kort daarvoor dronken geweest... ja, dan vraag je erom en dan krijg je dus zo'n liedje!

Vrij recente feestproductie, voor een vriend die 40 werd! Oftewel: "Who the fuck is Lemmens?!?"

Iets ouder voorbeeld voor iemand die 30 werd maar inmiddels ook al de 40 is gepasseerd. Dit alles belooft wat voor als hij 50 wordt!

Het lied "Theo" is het resultaat van een zeer geslaagd vrijgezellenfeest.

Liedje voor een dame die 30 werd... tja, dan moet je eraan geloven.

Uiteraard mag een lied voor mijn eigen vrouw niet ontbreken,voor haar 30ste verjaardag en voorzien van samples van onze zoon Niek - toen 1 jaar oud, nu groter dan mama!

Twee zingende broers namen enkele liedjes op ter gelegenheid van het zilveren huwelijk van hun ouders. Op deze track zingen ze samen... Kan het nog mooier?

Het liedje "Thuis da blijf ik nie" van lokale carnavalsheld Ronald Warners gooide hoge ogen tijdens het Liedjesfestival van carnavalsvereniging de Muggezifters!

Weer een liedje voor iemand die 30 werd... wat is dat toch met die groep, het lijkt wel alsof dit een vast ritueel is geworden!

(c) Studio Luijten Duidelijk 2018
Terug naar de inhoud