Gitarist nu - Studio Luijten Duidelijk

Ga naar de inhoud

Op dit moment is Carlo actief als gitarist in de volgende samenstellingen:

Pliesie 2022

Pliesie 2022 is, zoals de naam doet vermoeden, een Tribute van The Police. Ongelooflijk fijn om dit te doen samen met een prachtige club mensen: zoon Niek, aanstormend rockdrummer; vriend Hainy Tils, bassist en muziekvriend van het allereerste uur (zoek hem ook op onder 'gitarist toen'!); zijn zoon Youri, aanstormend gitaartalent en vriend van Niek; en last but not least Giel van der Heiden, onze welbespraakte zanger met krachtige en veelzijdige stem. De Pliesie plannen voor 2020 werden flink in de wielen gereden door het coronavirus, maar dat is in 2022 ruimschoots ingehaald! Bekijk op Youtube Every Little Thing She Does is Magic, De dododo de dadada of So Lonely...

Route 66

De classic rock band Route 66 is al ruim 25 jaar een begrip in de Kempen en verre omstreken. Het repertoire bestaat uit een brede mix van covers, varierend van het vroege werk van de Byrds tot en met het ruigere werk van Deep Purple. En alles daartussenin. Route 66 treedt op aanvraag ook "unplugged" op, waarbij een aantal nummers uit het repertoire, voorzien van vierstemmige zang, in een akoestisch jasje worden gegoten.

Voor  meer informatie of boekingen zie www.route66-rockt.nl.Kwart vur Elluf

Kwart vur Elluf kwam min of meer toevallig tot stand omdat de Neterselse carnavalsvereniging de Buntst├Ękers verlegen zaten om live muziek. Jarenlang hadden zij een geweldige sfeer in huis gehad met Perfect Dialect, maar die formatie bestond niet meer... Geen nood: PD-zanger Peter Vosters, drummer Addy Bleijs, bassist/toetsenist Mark Hakkens en gitarist/bassist Carlo Luijten staken de koppen bij elkaar en verzorgen een puike set met feestmuziek, waar in Netersel en omstreken nog steeds over wordt nagepraat!

(c) Studio Luijten Duidelijk 2024
Terug naar de inhoud